«Ніхто у дитини посвідчення не забирав»: малинський перевізник прокоментував конфлікт у маршрутці

Матір школярки запевняє, що водій автобуса №1 забрав у її дитини посвідчення та відмовив у пільговому проїзді. У перевізника – своя версія…

Днями у фейсбук-групах Малина опублікували гнівний пост про конфлікт в одній із маршруток Малина. Мова про автобус №1. З розповідей жінки водій відмовив її доньці у пільговому проїзді та навіть «конфіскував» документи.

«Пишу для всіх, я просто обурена! Вчора моя дочка підійшла до водія і спитала чи є безкоштовний проїзд по категоріях багатодітні сімї, він першу сторінку подивився і сказав що вилучає документ до свого начальства, бо він прострочений, хоча треба було перевернути сторінку подивився що строк продовжений. Дитина потребувала вернути документ і за пятницю проїзд заплатила. А сьогодні зі мною він сказав що субота і проїзд платний, а за вчорашній день просто сміявся», — йдеться у дописі.

Ми зв’язалися з Олександром Столяром, місцевим перевізником, депутатом Малинської міської ради. З його слів, водій не забирав документ, а лише звернув увагу на те, що він протермінований…

«Так, мені відомо про цей конфлікт. Але  хочу прояснити деякі деталі. Я справді закликаю водіїв уважно перевіряти усі документи, бо повірте, зараз дуже багато таких, хто хоче їздити задарма без будь-яких підстав. Але в цьому випадку ніхто те посвідчення не забирав, ні! Водій лише побачив, що там вийшов термін дії. І зробив зауваження. Це його право», — зазначив Олександр Столяр.

Він зазначив, що не виключає, що ця ситуація – справа рук недоброзичливців.

«Я мав вже випадки, коли мені палили автомобілі, коли лили тони бруду. Так і зараз, не розібравшись у ситуації, одразу виставляють на публічний осуд. І так виглядає, що я за цих 10 гривень готовий переступати всі моральні принципи. Водночас ніхто не говорить чомусь про те, що мої водії возять наших військових, що віддаю автомобілі на потреби армії…Про це мовчать!» — каже Столяр.

На завершення власник АТП додав, що у всіх маршрутках є відеокамери, записи яких зберігаються впродовж однієї доби. Тому запропонував усім, хто опиниться у конфліктній ситуації, якомога швидше звертатися і з’ясувати усі деталі непорозуміння.

«Я давно працюю у цій сфері і зіштовхуюся з такими конфліктами періодично. Але перш ніж лити бруд, потрібно хоча б розібратися. Без прив’язки до ситуації, але у нас час і діти різні, і пенсіонериУ кожного може бути своя правда. Тому усі зауваження можна повідомляти за номером 093 160 29 20. Так зможемо встановити справедливість», — підсумував він.

Раніше ми писали, що у Малині планують підняти вартість проїзду у маршрутках до 15 грн.

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини