СК «Оазис»: чемпіонати України з плавання в ластах та плавання в біластах

Відразу два чемпіонати з підводного спорту відбулися в басейні «Купава» (м.Бровари Київської області) з 16 по 20 грудня 2020 року.

Це чемпіонат України з плавання в ластах (дорослі, юніори) та чемпіонат України з плавання в біластах (дорослі, юніори).

Слід зазначити, що в зв’язку з обмеженнями, пов’язаними з карантинними заходами, кожний учасник чемпіонатів повинен був взяти довідку про відсутність COVID-19.

В змаганнях взяли участь три спортсмени Малинського Спортивного клубу «Оазис», які представляли Житомирську область.

Найбільшого успіху серед юніорів досяг кандидат у майстри спорту Кирило Зайцев. На його рахунку 5 медалей: 2 срібні та три бронзові.

В плаванні в біластах він зайняв друге місце на 200 м та був третім на 100 м і 400 м.

Ще дві нагороди: одну срібну і одну бронзову – Кирило здобув в складі естафетних команд відповідно 4 х 200 м і 4 х 50 м в плаванні в ластах.

На дистанції 50 м в біластах він був п’ятим.

До-речі, Кирило Зайцев в цьому сезоні став переможцем Кубку України з плавання в ластах в лютому місяці на дистанції 400 м підводного плавання.

Василь СТЕПАНЕНКО,
президент Спортивного клубу «Оазис»,
президент Житомирської обласної федерації
підводного спорту та підводної діяльності,
Заслужений тренер України

Василь Степаненко
Василь Степаненко
Дослідник історії спорту Малинщини, Заслужений тренер України, президент ГО «Спортивний клуб «Оазис», президент ГО «Житомирська обласна Федерація підводного спорту та підводної діяльності».

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини