СК «Оазис»:10 медалей чемпіонату України з підводного орієнтування

Спортсмени виступали у складі команди Житомирської області.

В період з  29 червня по 05 липня 2021 року на Печеніжському водосховищі в смт Старий Салтів Харківської області відбулися змагання  Чемпіонату України з підводного орієнтування серед дорослих, в яких взяла участь команда Житомирської області, в складі якої виступали три спортсмени Малинського Спортивного клубу «Оазис».

Вони стали володарями 10 нагород, з яких 1 золота, 2 срібних та 7 бронзових.

Найбільшого успіху досягла майстер спорту України міжнародного класу Єлизавета Зубко, на рахунку якої п’ять медалей.  Вона стала чемпіонкою України у вправі «Орієнтири», була срібним призером у вправах «Зірка» і «Зони» та завоювала «бронзу» в командних вправах «Карта» та «Групова вправа А».

 Серед чоловіків Кирило Зайцев посів третє місце у вправі «Зони», випередивши сімох майстрів спорту. Також він бронзовий призер у «Груповій вправі А»  та «Карта».

У Дарини Зайцевої дві бронзові нагороди у вправах «Карта» і «Груповій вправі А».

Були підведені неофіційні підсумки виступів спортсменів у багатоборстві за результатами всіх видів підводного орієнтування.

У багатоборстві серед жінок Єлизавета Зубко посіла перше місце, а Дарина Зайцева – третє, за що були відзначені відповідними кубками.

В кінці серпня ц.р. в Естонії відбудеться чемпіонат Європи з підводного орієнтування, який був перенесений в 2020 році в зв’язку з епідемією коронавірусу, де планується участь спортсменки Малинського Спортивного клубу «Оазис» майстра спорту України міжнародного класу Єлизавети Зубко, яка є, до-речі, триразовою чемпіонкою Європи 2018-2019 років серед юніорів. То ж побажаємо їй щасливих стартів та вдачі.

Василь Степаненко, президент Спортивного клубу «Оазис», президент Житомирської обласної федерації підводного спорту та підводної діяльності, заслужений тренер України

Василь Степаненко
Василь Степаненко
Дослідник історії спорту Малинщини, Заслужений тренер України, президент ГО «Спортивний клуб «Оазис», президент ГО «Житомирська обласна Федерація підводного спорту та підводної діяльності».

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини