Малинець Олег Зборовський став переможцем Кубку Незалежності-2021

Збірна України з пляжного футболу стала переможцем турніру.

Малинський футболіст, 39-річний Олег Зборовський став переможцем Кубку Незалежності-2021 у складі збірної України з пляжного футболу. Збірна України з пляжного футболу програла у своєму третьому поєдинку на Кубку Незалежності, але стала переможцем турніру. Зокрема, завдяки Зборовському, який перевів останню гру в овертайм з рахунком 5:5.

Про це повідомляють в УАФ.

На майданчику «Гідропарк-Арени» пройшла церемонія нагородження призерів 

Після перемог над Туреччиною (8:3) та Оманом (3:1) 25 липня у завершальному матчі Кубку Незалежності-2021 підопічні Миколи Костенка зустрічалися з командою Об’єднаних Арабських Еміратів.

Поєдинок закінчився для синьо-жовтих невдало. Уже в першому періоді у ворота Віталія Сидоренка влетіли два м’ячі. У другій 12-хвилинці наші суперники змусили капітулювати українського голкіпера ще двічі.

У третьому періоді Микола Костенко змінив воротаря на п’ятого польового гравця, й Олександр Корнійчук та Андрій Пашко протягом двох хвилин скоротили відставання українців. Після цього команди обмінялися забитими м’ячами, а далі Ярослав Заворотний зменшив перевагу суперника до мінімуму, а Олег Зборовський перевів гру в овертайм — 5:5.

У підсумку справа дійшла до серії пенальті, в якій сильнішими виявилися ОАЕ — 4:3. Але, незважаючи на це, збірна України, набравши шість очок, стала переможцем Кубку Незалежності-2021.

Після завершення поєдинку на майданчику «Гідропарк-Арени» відбулася урочиста церемонія нагородження призерів турніру, в якій узяв участь віце-президент та генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький.

«Попри дещо прикрий для нашої команди сьогоднішній результат, загалом ми — переможці. Класний турнір вийшов насправді, треба віддати належне організаторам. Ми зі свого боку намагалися йому сприяти й брали в цьому активну участь. Але все ж ідейним натхненником змагань був Сергій Харченко. Подяка Beach Soccer Worldwide та «Місту спорта». Класна організація, хороше представництво на турнірі! Я вважаю за потрібне й надалі проводити такі турніри, надто що в нас зростає кількість арен для пляжного футболу, і ми будемо продовжувати над цим працювати та залучати такі змагання», – зазначив Юрій Запісоцький.

Святкування перемоги

Довідка: Олег Зборовський народився 31 березня 1982 року у Малині Житомирської області. Закінчив Київський політехнічний інститут.

Грав в юнацьких клубах: 1999 – «Борисфен» (Бориспіль), «Княжа» (Щасливе), а також в професіональних клубах з пляжного футболу: 2007 – «Плесо» (Київ), 2008 – «БРР» (Київ), 2009-2012 – «Майндшер» (Київ), 2013 – «Артур М’юзік» (Київ), 2013 – ПФК «Динамо» (Москва).

Майстер спорту України міжнародного класу (2010). Чемпіон Європи з пляжного футболу (2016), срібний призер Кубку Європейських чемпіонів (2017), багаторазовий чемпіон України, член збірної України з пляжного футболу.

У 2017 році Олега Зборовського визнали найкращим гравцем України у пляжному футболі в сезоні 2017 року.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини