Укрзалізниця відновлює курсування поїздів Інтерсіті через Коростень

Потяги будуть у дорозі суттєво довше ніж до війни

З 9 липня Укрзалізниця відновлює поїзд Інтерсіті+ №743/744 Дарниця — Львів, який до війни регулярно курсував через Малин, щоправда, транзитом.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Поїзд вирушатиме з Дарниці щочетверга та щосуботи о 12:27 та прибуватиме до Львова о 22:03. У зворотному напрямку, зі Львова, поїзд вирушатиме щоп’ятниці та неділях о 07:08 і прибуватиме до Дарниці о 16:08.

Поїзд зупинятиметься на станціях Київ-Пасажирський, Святошин, Коростень та Дубно. На маршруті курсує швидкісний поїзд Hyundai Rotem. Вартість квитка до Коростеня складатиме 264 грн. Шлях Київ — Коростень займатиме 3 год. 19 хв. Відповідно Інтерсіті буде у Коростені о 15:46.

Зазначимо, що раніше Інтерсіті+ №743/744 Дарниця — Львів загалом був у дорозі понад п’ять годин. Нині дорога займає більше часу, тому що потяги можуть змінювати маршрути або затримуватися через війну. Проте залізничники кажуть, якщо немає перешкод, то Інтерсіті прибуватиме швидше і перепрошують у пасажирів за незручності й такий «плаваючий графік».

Квитки вже доступні для придбання у касах вокзалів, у чат-боті Укрзалізниці у Viber, Telegram, Apple Messages, Facebook Messenger та на сайті booking.uz.gov.ua.

Читайте також — Укрзалізниця запускає додаткові електрички у напрямку Малина, Коростеня і Тетерева

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини