На «Варшавку» повертають дорожні вказівники

Це доручення Ради оборони Житомирщини

На автомобільній дорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин встановлюють дорожні знаки. Вказівники повертають на визначених ділянках дороги. Важливо, що усі роботи погоджені із Радою оборони Житомирщини.  

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг нашої області.

«Працівниками підрядних організацій, згідно зі схемою організації дорожнього руху, було встановлено попереджувальні дорожні знаки: 5.76 «Автоматична відеофіксація порушень ПДР», 5.49 «Початок населеного пункту», 5.50 «Кінець населеного пункту», 7.2.1 «Зона дії».

Водії, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, будьте уважні та обережні, адже від цього залежить ваше життя та здоров’я!»  —  йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що у перші дні загострення війни прийняли рішення про демонтаж дорожніх вказівників. Здебільшого це стосувалось назв населених пунктів.

Такий захід мав на меті дезорієнтувати ворога та не дати можливості просуватися дорогами України.

Задля збереження державних коштів звертаємось до всіх, хто долучився до демонтажних робіт та знає місцезнаходження дороговказів й ще не передав їх дорожникам,  – звертайтеся за телефоном: 0412-43-42-80 або 098 560 85 99.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини