На трасі Житомир-Коростень на тиждень перекриють рух транспорту: схема об’їзду

Відновлюють міст через річку Тростяниця

Тимчасово закриваємо рух на об’єкті відновлення мосту через річку Тростяниця. Про це повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«У зв’язку з влаштуванням дорожнього одягу на підходах до штучної споруди поблизу села Топорище на автодорозі М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, буде перекрито рух для всіх видів транспорту», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обмеження вводяться з 29 квітня до 7 травня поточного року. Діятиме об’їзд: в напрямку міста Коростень через Топорище – Лизник – Поромівка – Хорошів – Рижани – Кропивенка – а/д М-21.

Схема об’їзду

У напрямку міста Житомир – у зворотному напрямку.

«Вибачте за тимчасові незручності та неухильно дотримуйтеся вимог тимчасових дорожніх знаків на ділянці проведення ремонтних робіт. Нагадуємо, що під час активних бойових дій на Житомирщині підрив вказаного мосту зупинив просування техніки російських загарбників. Тривають роботи з відновлення штучної споруди для відновлення повноцінного сполучення однією з основних міжнародних транспортних артерій краю», — наголошують в Службі відновлення та розвитку інфраструктури.

Читайте також — «Роботи планують завершити до 5 травня»: підрядник розповів про відбудову тимчасової переправи у Малині. ВІДЕО

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини