Діти військових з Малина зможуть відпочити у Хорватії

Пропонують відпочинок на 21 день у дитячому таборі

У Малині триває набір на відпочинок дітей у Хорватії. 21-денне перебування у таборі пропонують дітям, чиї батьки є військовослужбовцем Збройних Сил України (чи має статус учасника бойових дій, учасника війни, особи з інвалідністю внаслідок війни).

Як уточнила MALYN.MEDIA заступниця начальника управління освіти Малинської міської ради Валентина Заровна, на відпочинок можуть зголоситися діти від 7 до 17 років включно.

«Ми отримали інформацію з області, що є така можливість для наших дітей. Попередньо, здається, з усієї Житомирщини поїде близько 200 людей. Яка точно квота припаде на наш Малин – поки що невідомо. Деталі будемо знати з понеділка. Наразі також не знаємо, чи потрібно дитині мати закордонний паспорт. Усе це, наголошу, зможемо уточнити вже з понеділка. Але запрошуємо зголошуватися», — зазначила Валентина Заровна.

Термін перебування — 21 день. Виїзд — орієнтовно 7-11 серпня. Телефон для довідок: (093)-104-20-78, (093)-713-04-79.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини