У Малині під колесами потяга загинув 29-річний чоловік

Загиблий – житель села Юрівки Малинської МТГ.

Подія сталася у вівторок, 4 травня, поблизу залізничної станції «Малин». Поліцією розпочато досудове розслідування та триває встановлення всіх обставин, — повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Попередньо відомо, що машиніст дизельного потяга, рухаючись о 21:00 у напрямку Коростеня, на залізничному переїзді у Малині смертельно травмував чоловіка, який був на залізничних коліях.

Поліцейські встановили, що загиблий – 29-річний житель с. Юрівки Малинської територіальної громади.

Нині у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) ККУ. Правоохоронці з’ясовують обставини інциденту.

Поліцейські закликають громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці.

Зокрема:

– переходьте залізничні колії тільки в установлених місцях – пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди тощо;

– на станціях, де немає мостів і тунелів, залізничні колії варто переходити по спеціальних настилах, поблизу яких встановлені вказівники «Перехід через колії»;

– перед тим, як увійти в небезпечну зону, упевніться у відсутності потяга;

– стежте за звуковими сигналами, що подаються з локомотива, електропоїзда, коли наближаєтесь до перону чи платформи, а також подбайте про безпечну дистанцію під час проходження потяга. Будьте уважні та обережні!

Раніше MALYN.MEDIA повідомляв, що 29 березня пасажирський поїзд сполученням «Київ-Ковель» смертельно травмував неповнолітню малинку. Тоді нещасний випадок трапився близько 23:00 на переїзді біля залізничного вокзалу.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини