У Коростені водій після ДТП на розмову з поліцією вийшов з гранатою

Чоловік також був напідпитку

Прецедент трапився учора, 19 березня, близько 16:30, у Коростені. До поліції надійшло повідомлення про ДТП. На щастя, ніхто з людей не постраждав, але водій втік з місця аварії. Зі слів очевидців, він поводився на дорозі небезпечно. Поліцейські оперативно розпочали розшук авто і керманича…

Про цей випадок написали у пресслужбі Нацполіції Житомирщини.

«Працівники сектору реагування патрульної поліції райуправління зупинили транспортний засіб на одній з вулиць райцентру. За кермом знаходився 45-річний містянин.

Водій вийшов з авто, однак щось міцно тримав обома руками в кишені куртки. Поліцейські з’ясували, що це була граната Ф-1», — розповіли правоохоронці.

На місце події прибула слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічної служби ГУНП області. Гранату направили на експертизу.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. За вчинене причетному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

Виявилося, що він також був напідпитку. На чоловіка склали й протоколи за вчинені адміністративні правопорушення, адже перед тим він автомобілем в’їхав у дерево. Також мав ознаки сп’яніння та відмовився від проходження відповідного обстеження.

«Відтак матеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння…) КУпАП направлені до суду.

Чоловікові загрожують значні штрафні санкції та позбавлення права керування автомобілем на рік», — додали правоохоронці.

Читайте також — У Малині пасажир намагався відкупити нетверезого водія від штрафу

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини