У Коростені вантажівка з морозивом врізалась у фуру: водій загинув

Трагедія трапилась ввечері, 28 липня.

Ввечері, 28 липня, у Коростені автомобіль IVECO в’їхав у фуру. Одного з водіїв з понівеченої автівки діставали рятувальники. На жаль, медики, що прибули на місце ДТП, констатували його смерть.

Про це повідомляє пресслужба Коростенської райдержадміністрації з посиланням на інформацію начальника районного управління ГУ ДСНС України у Житомирській області Сергія Рудзіка.

Водія фургона виймали з автомобіля рятувальники

«О 18:18 рятувальники отримали інформацію про те, що на вул. С. Кемського сталося ДТП. Встановили, що водій на автомобілі IVECO не впорався з керуванням і здійснив зіткнення в задню частину вантажного автомобіля. За допомогою гідравлічного інструменту водія деблоковано з понівеченого автомобіля. Медики констатували смерть водія», – йдеться у повідомленні.

На місці працювали правоохоронці

У Нацполіції Житомирщини уточнили, що загинув 57-річний житель Коростенської громади. Зараз поліцейські встановлюють всі причини та обставини ДТП.

Нагадаємо, вчора поблизу села Головки смертельна ДТП. Як писав раніше MALYN.MEDIA, цього року на Малинщині сталось понад пів сотні ДТП.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини