У Коростені п’яна матір побила до синців 10-річного сина

Садна на обличчі дитини помітила вчителька, яка і надала розголосу справі

В одній зі шкіл Коростень під час занять вчителька помітила на обличчя одного зі своїх учнів синець. Неохоче, але дитина врешті зізналася, що це наслідки «виховання» його матері. Тепер справою займається поліція.

Про цей інцидент повідомили у Нацполіції Житомирщини.

Своїй вчительці учень розповів, що його матір ймовірно була на підпитку.

«Цю ж інформацію він підтвердив і соціальним працівникам та поліцейським, які розбирались в обставинах події за повідомленням адміністрації навчального закладу. Лікарі продіагностували стан дитини та нині він перебуває у реабілітаційному центрі», – розповідають поліцейські.

З його матір’ю поліцейські теж поспілкувались: жінка підтвердила слова сина і поскаржилась, що «не впоралась зі своїми емоціями». Що ж саме спровокувало її на такі дії, не зазначила.

Зараз 33-річною коростенкою займаються правоохоронці. Ювенальні інспектори оформили адміністративні матеріали за неналежне виконання батьківських обов’язків (ст. 184 КУпАП) та вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП). 

Обидва протоколи направлені на розгляд. Відтак матері може загрожувати покарання від штрафу до адміністративного арешту. Також жінку попередили й про кримінальну відповідальність у випадку повторення подібних випадків насильства щодо сина.

Читайте також – Домашні тирани поруч: на Малинщині зафіксували майже 500 випадків насильства.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини