У Бучі після вакцинації помер 19-річний студент

Остаточна причина буде відома лише через місяць після завершення медичних досліджень

У Бучі після вакцинації помер 19-річний студент Українського гуманітарного інституту Володимир Сало. Попередня довідка про причину смерті вказує «Серцево-легенева недостатність. Набряк легень. Гостра коронарна недостатність».

Про це повідомляється на сайті вишу.

В понеділок, 13 вересня, о 14:30 він вакцинувався від коронавірусу. До вечора почував себе добре, о 18:30 вечеряв у студентській їдальні, потім пішов у кафетерій, де грав у настільні ігри.

Пізніше піднялася температура, о 20:15 почалися судоми. О 20:35 зник пульс і дихання. Медичні працівники УГІ робили йому штучне дихання до приїзду швидкої, яка прибула о 20:45. Швидка реанімувала хлопця годину, але, на жаль, безуспішно.

Володимир народився 13 березня 2002 року в селі Добросин Львівської області у багатодітній сім’ї. Із 5 дітей він був наймолодшим сином. 

Викладачі і студенти згадують хлопця як веселу, позитивну людину. Навчався він на відмінно, був активним, балотувався в члени Студентської ради, працював репетитором англійської мови онлайн, долучався до донорства та волонтерства.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини