Трагічні вихідні: на Малинщині в ДТП загинули троє людей

Поліція розслідує дві смертельні ДТП, що сталися на вихідних на Малинщині

Так, уночі 2 жовтня на «Варшавці» під колесами легковика загинув житель Київщини. А наступної доби унаслідок зіткнення легковика з вантажівкою загинули ще двоє людей. Нині поліцейські встановлюють причини та обставини подій.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції Житомирської області.

2 жовтня ДТП сталася близько 21:50 неподалік села Різні Малинської МТГ, на 103 км автодороги Київ-Ковель-Ягодин.

Попередньо відомо, що водій автомобіля «Kia Cerato», 64-річний киянин наїхав на пішохода, який переходив проїжджу частину на неосвітленій ділянці. Унаслідок ДТП пішохід, 38-річний житель Київської області, загинув на місці події.

Під час ДТП на “Варшавці” загинув пішохід

3 жовтня близько 20:30 ДТП сталася на 129 км автодороги Київ-Ковель-Ягодин, поблизу смт Чоповичів. Попередньо, водій автомобіля «Audi», рухаючись у напрямку Коростеня, виїхав на смугу зустрічного руху, де відбулося лобове зіткнення з вантажівкою «MAN» під керуванням 26-річного жителя Волині. У результаті ДТП загинули 23-річний водій  та 35-річна пасажирка легковика, жителі Рівненщини. 

Фото з місця ДТП, яка трапилась 3 жовтня

Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини трагічних подій.

Поліцейські звертаються до водіїв з нагадуванням: будьте уважними й обережними під час руху, особливо у нічний час або упродовж тривалого перебування за кермом.

Пам’ятайте, що втома – один з чинників ризику потрапляння у ДТП. Відтак, відчувши потяг до сну, втому, погіршення самопочуття – зупиніться у безпечному місці та дозвольте собі короткий відпочинок, а за необхідності – зверніться по допомогу. Такі заходи допоможуть уберегти життя і здоров’я вам, вашим пасажирам й іншим учасникам дорожнього руху.

Нагадаємо, що від початку року на Малинщині трапилось близько 60 аварій.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини