«Сусід через вікно намагався врятувати»: у Малині в пожежі загинула 53-річна жінка, її чоловік у лікарні. ФОТО

Трагедія сталася на вулиці Теліги

Близько опівночі учора, 28 травня, у Малині виникла пожежа у приватному будинку,  в якому мешкала сімейна пара. Чоловік дивом врятувався, а жінка, на жаль, загинула.

Як уточнив MALYN.MEDIA провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Коростенського райуправління ГУ ДСНС України в Житомирській області Іван Буханчук,  палав будинок  на два входи на вулиці Теліги, 9.

Про вогонь рятувальникам повідомили сусіди, які почули тріскіт шиферу. Сусід, який добре знав, що всередині є люди, навіть відчайдушно через вікно поліз рятувати власників, але марно. Нікого знайти не вдалося.

Коли на місце прибули рятувальники, в одній із кімнат помешкання знайшли тіло жінки, але, на жаль, вже без ознак життя. Згодом з’ясувалося, що це 53-річна мешканка будинку. Ймовірно жінка задихнулася чадним газом.

Власник будинку, 57-річний чоловік, дивом врятувався. Йому вдалося вийти на вулицю, проте у нього також отруєння чадним газом і зараз він у лікарні. До цього чоловік пережив інсульт.

Відомо, що пара жила сама.

За попередньою інформацією, займання сталося через коротке замкнення електромережі на веранді. Остаточна причина пожежі встановлюється фахівцями.

Читайте також — Про вогонь повідомив охоронець: у ДСНС розповіли про пожежу на кооперативному ринку у Малині

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини