Смертельна аварія в Овруцькій МТГ: загинув 25-річний мотоцикліст

Водій мотоцикла не розминувся із вантажівкою «Урал».

Неподалік села Норинськ, в Овруцькій МТГ трапилась трагічна ДТП. Вантажний автомобіль «Урал» зіштовхнувся з мотоциклом, водій якого загинув на місці.  

Про це повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіції у Житомирській області.

За попередньою інформацією, водій мотоцикла «Альфа», 25-річний місцевий місцевий мешканець, виїжджаючи з лісової дороги надорогу Норинськ–Ігнатпіль, зіштовхнувся з автомобілем «УРАЛ». За кермом вантажівки перебував 29-річний житель Івано-Франківщини. Внаслідок отриманих травм мотоцикліст помер на місці.

Зараз поліцейські встановлюють всі обставини ДТП.

За фактом аварії відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліція закликає водіїв «залізних коней» суворо дотримуватись Правил дорожнього руху та особистої безпеки. Не практикуйте ризиковані маневри на дорозі та будьте вкрай уважні. Дбайте про справність транспортного засобу. 

Обов’язково використовуйте  захисні шоломи, виділяйте себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу. Не забувайте про ці елементарні заходи, які можуть врятувати ваше життя та здоров’я!

Читайте також – Напідпитку та без прав: у Малині перевіряють мопедистів і мотоциклістів.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини