Резонансна історія у Бердичеві: тіло жінки, яку не дозволяв поховати син, таки знайшли

Жінку розшукали у заваленому сміттям будинку

На початку тижня стало відомо про резонансний випадок у Бердичеві. Психічно хворий син тиждень не дозволяв поховати тіло рідної матері, аж поки у ситуацію не втрутилася міська влада – цю історію обговорювали під час засідання міськвиконкому.

Жінка, яка мешкала у мікрорайоні Новосілок, в будинку по вулиці Сімака, померла ще 8 січня. Смерть підтвердили медики. Наступного дня сусідка, яка опікувалася родиною, купила хрест та труну, однак син відмовився хоронити тіло матері. До справи залучили і поліцію, але так і нічого не вдалося начебто.

Після засідання виконкому оперативно створили комісію, яка виїхала на місце, але тут стався ще один несподіваний поворот у справі. Жінки у помешканні не знайшли…

Врешті на початку тижня тіло бідолашної померлої знайшли – вона лежала серед мотлоху у помешканні. Про це пише місцеве видання «РІО Бердичів».

Згодом на місце події прибув судмедексперт, який підтвердив природню смерть покійної. Після цього тіло забрали ритуальні служби для поховання.

Як писали раніше, син померлої таки справді хворіє: він перебуває на обліку у психлікарні. Сусідка хотіла оформити над ним опікунство, всі документи для цього були готові, але він не дав своєї згоди і папери не підписав. Відомо також, що померла мала психічні відхилення.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини