Обоє в реанімації: у Малині зіштовхнулися мотоцикліст та велосипедист

Постраждалим 18 та 19 років

Дорожньо-транспортна пригода сталася 23 липня близько 21:30 у м. Малині. У результаті зіткнення мотоцикла з велосипедом травми отримали двоє чоловіків. Поліція розпочала розслідування.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Житомирщини.

Попередньо, водій мотоцикла «LIFAN», 19-річний місцевий житель, рухаючись вулицею міста, не впорався із керуванням, внаслідок чого здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався у попутному напрямку.

«У результаті ДТП травми отримали водій мотоцикла та 18-річний велосипедист, житель м. Малина. Обох хлопців було ушпиталено до реанімаційного відділення лікарні», – йдеться у повідомленні.

З місця ДТП

Нині у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП.

Зазначимо також, що у Малинській громаді патрульні перевірятимуть мопедистів і мотоциклістів. Такі дії пояснюють тим, що на Малинщині все частіше мопедисти потрапляють у ДТП, водять напідпитку та без прав.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини