На Житомирській трасі відновили сполучення з Києвом: почала працювати переправа біля Стоянки

Відсьогодні автомобілі вже прямують новою тимчасовою переправою через річку Ірпінь

У понеділок, 18 квітня, розблокували сполучення між Києвом та Житомиром. Біля села Стоянка на трасі М-06 Київ – Чоп відкрили тимчасову переправу через річку Ірпінь.

Про це повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков у Facebook та пресслужба Державної спеціальної служби транспорту.

«Це один із тих напрямків, де критично важливо було швидко відновити транспортний зв’язок, адже ще в перші дні російського вторгнення міст підірвали, і сполучення зі столицею було розірвано», – наголосив він.

Тимчасову переправу будували працівники Державної спецслужби транспорту

За словами Кубракова, практично з перших днів після звільнення Київської області Укравтодор почав працювати на критично важливих об’єктах.

Пріоритетною у регіоні стала Житомирська траса, де не лише зруйнована інфраструктура, а й сама траса була полем битви. Тому оперативно почали розчищати трасу та паралельно будувати тимчасову об’їзну дорогу.

Читайте також – Триває відновлення залізничного мосту через річку Ірпінь. ВІДЕО

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини