На Житомирщині вводять графіки аварійних відключень: Малинщина – у переліку

Відключення торкнуться 170 тисяч споживачів

На Житомирщині запровадили графіки аварійних відключень електроенергії в 421 населеному пункті області. Це безпосередньо торкнеться понад 170 тисяч споживачів. Без запровадження цих графіків неможливо стабілізувати роботу енергосистеми області та держави загалом.

Про це повідомив очільник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

«Просимо усіх набратися терпіння. Орієнтовний час перепідключення споживачів – від 4 до 6 годин після вимкнення», — наголосив Бунечко.   

Ймовірно так: споживачів будуть вимикати на період від 4 до 6 годин…

Також в області працюють планові графіки відключень. У такому випадку світло вимикатимуть з 6:00 до 11:00 і з 16:00 до 20:00. У випадку введення аварійних графіків відключень — даний час буде відрізнятися.

Побачити список міст та вулиць можна за посиланням. У переліку також Малинський РЕМ, який забезпечує електроенергією територію нашої громади.

Разом з тим, через різке похолодання зросло споживання електроенергії в усіх містах області. Енергетики роблять усе залежне, щоб відновити пошкоджену інфраструктуру та дати струм до підприємств, які забезпечують теплом оселі наших споживачів.

Жителів закликають максимально економити електроенергію.

Вранці 17 листопада НЕК «Укренерго» попередила, що енергетики вимушені застосувати більший обсяг обмежень.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини