На «Варшавці» п’яний водій вночі втікав від патрульних і ледь не вбив інспектора

На Житомирщині слідчі повідомили про підозру чоловіку у замаху на вбивство патрульного

Ця подія сталась уночі 13 лютого на «Варшавці». 48-річний нетверезий водій, автівку якого патрульні поліцейські зупинили за порушення Правил дорожнього руху, поводитися агресивно, пошкодив службовий транспорт, невдало спробував втекти та збити машиною правоохоронця. Чоловіка затримали, нині він під вартою.

Про це повідомляє Нацполіція Житомирщини.

«Близько 1 ночі 13 лютого поліцейські Управління патрульної поліції регіону на ділянці автодороги Київ–Ковель у Коростенському районі за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Volkswagen Transporter». За кермом знаходився 48-річний житель м. Новограда-Волинського. Під час спілкування поліцейські помітили у чоловіка явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Запропонували пройти тест, але той відмовився», – йдеться у повідомленні.

Тоді водій повів себе агресивно, замкнувся всередині автівки, а потім раптово рушив і поїхав з місця події, пошкодивши при цьому службовий автомобіль поліції. 

Про таку подію патрульні сповістили своїх колег з інших чергових нарядів, які працювали поблизу, і розпочали переслідування втікача.

«За деякий час «Фольксваген» вдалося заблокувати на узбіччі неподалік с. Дивлина. Коли ж один з поліцейських, вийшовши з автівки, спробував підійти до водія-втікача, той різко рушив у напрямку правоохоронця. На щастя, патрульний встиг відскочити убік», – розповідають у поліції.

Агресивного керманича зупинили та на місце події для документування всіх обставин було викликано слідчо-оперативну групу Коростенського райуправління ГУНП. 

 Триває досудове розслідування одразу за кількома статтями Кримінального кодексу України – ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу…), ст. 342 ( Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу…), ст. 347 (Умисне знищення або пошкодження майна працівника правоохоронного органу…) КК України.

Чоловікові вже оголосили про підозру у замаху на вбивство патрульного поліцейського. Вирішують питання про запобіжний захід.

У поліції кажуть, що водію загрожує від 9 до 15 років за ґратами.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини