Без світла, води і тепла: наслідки останнього ракетного удару для Житомирщини

По всій області вводять аварійні вимкнення електроенергії

Сьогодні, 23 листопада, ворог завдав чергового удару по об’єктах критичної інфраструктури України. Уже під час провітряної тривоги стало відомо, що у Житомирі зникло світло, вода та теплопостачання. Котельні в місті поки не працюють, повідомляє ЖМР. Є також проблеми зі зв’язком.

Згодом про ситуацію коротко написав голова ОВА Віталій Бунечко:

«Через дефіцит електроенергії в енергосистемі та пошкодження об’єктів критичної інфраструктури на території України, вводяться аварійні відключення електроенергії. Це необхідно для негайної стабілізації нашої об’єднаної системи», — повідомляє Бунечко.

Він також повідомив, що по всій області можливі перебої з мобільним зв’язком. Бригади зв’язківців працюють над відновленням роботи базових підстанцій. У Малині також немає світла, міська рада станом на час публікації не інформувала про стан спав…

Олексій Кулеба, голова Київської обласної державної адміністрації проінформував: ворог влучив по житловому сектору та інфраструктурних критичних об‘єктах. Є постраждалі.

«Ракетний удар по Київщині. На території одного із районів області зафіксовано влучання у багатоповерхівку. Почалась пожежа. Поліція працює на місці події, допомагає подолати наслідки ворожих обстрілів», — написав він

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини