23-річна мешканка Малина збила на пішохідному переході 18-річну дівчину і втекла з місця ДТП

Посвідчення на керування автомобілем у «водійки» немає

Повідомлення про ДТП у середмісті Малина надійшло до поліції 25 лютого близько 20:30. По вул. Степана Бандери жигулями на пішохідному переході було травмовано 18-річну місцеву жительку. Автомобіль з місця пригоди зник.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Житомирщини.

Унаслідок ДТП постраждала дівчина отримала тілесні ушкодження та доставлена до лікарні. Поліцейські здійснили комплекс заходів для встановлення та розшуку автомобіля та водія, причетного до події.

Першочергово правоохоронці з’ясували марку авто – ВАЗ 2104. Далі перевірили власників таких автівок у Малинській громаді. Як виявилось під час відпрацювання, ДТП було скоєно транспортним засобом, яке належить 27-річному малинцю. На машині у ході огляду зафіксовано механічні пошкодження, характерні для наїзду на перешкоду.

Попередньо встановлено, що за кермом перебувала 23-річна малинка, дружина власника ВАЗівки. Відомо, що водійського посвідчення жінка не має.

Нині обставини з’ясовуються у рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ.

Законодавством таке правопорушення карається штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той же термін.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини