На Малинщині змінюють межі комендантської години

Комендантська година розпочинатиметься о 22:00 і триватиме до 5:00 ранку

Відсьогодні, 11 квітня, комендантська година на території Малинської громади розпочинатиметься з 22:00 і триватиме до 5:00 ранку.

Про це повідомили на фейсбуці Малинської міської ради.

«Важлива інформація! Відсьогодні, 11 квітня 2022 року комендантська година в Малинській громаді розпочинатиметься з 22:00 і триватиме до 5:00 ранку. Нагадаємо, що у цей час для громадян діють певні обмеження, необхідні задля їхньої безпеки. У визначений час мешканцям громади необхідно залишатися вдома, а в разі спрацювання сигналу тривоги – спуститися в укриття», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 30 березня на рівні області повідомили, що змінюється комендантська година по всій Житомирщині і триватиме з 21:00 до 6:00 ранку. Але тоді, за інформацією мера, на Малинщині комендантська година й надалі залишалася незмінною — з 20:00 до 5:00. Зі слів Олександра Ситайла, межі не змінюють, бо аграріям потрібно раніше починати роботу на полях по посівній.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини