«КП “Добробут” призупиняє свої зобов’язання як управитель…» — міська рада

Схоже, «Малин Енергоінвест» буде монополістом

Як відомо, на останній сесії міської ради депутати проголосували за зміну статуту КП «Добробут». Які послуги буде надавати комунальне підприємство, мерія в доступній формі не пояснює.

Сьогодні ж міська рада повідомила, що КП «Добробут» призупиняє свої зобов’язання як управитель в частині надання комунальних послуг.

Тепер співвласникам будинків, в яких КП «Добробут» надавав комунальні послуги, необхідно на загальних зборах прийняти рішення про зміну управителя або створення ОСББ.

«Станом на 01.09.2021р. єдиним управителем в м. Малин є ТОВ «Малин Енергоінвест». Для укладання договору з ТОВ «Малин Енергоінвест» необхідно провести загальні збори жителів будинку, на яких прийняти рішення про розірвання договору з КП «Добробут» та визначення управителем ТОВ «Малин Енергоінвест». Уповноваженій особі письмово повідомити КП «Добробут» про дане рішення та із протоколом звернутися до ТОВ «Малин Енергоінвест» для укладання нової угоди», — йдеться в повідомленні.

Також можливе створення ОСББ у багатоквартирному будинку – зазначають в міській раді.

Наразі на сайті міської ради йдеться про те, що КП «Добробут» надає послуги з утримання будинків та прибудинкової території, експлуатації, ремонту, реконструкції житлового фонду.

Директором підприємства є Сергієнко Сергій Михайлович.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини