Боротьба зі снігом: мерія закликала малинців долучатись до прибирання вулиць

На все місто є лише шість одиниць снігоприбиральної техніки. 

Через сильні снігопади працівникам малинських комунальних підприємств доводиться працювати навіть вночі. Ресурсів, які має місто, недостатньо, тому мерія просить мешканців приєднатися до прибирання прибудинкових територій. Про це повідомляє пресслужба Малинської міськради. 

Вулиці Малина починають розчищати з ночі. У пріоритеті – очищення центральних вулиць і найбільших доріг для руху транспорту. 

 «Якщо вистачає часу, потім очищаємо сніг на другорядних вулицях. А тоді вже  – у провулках. Всього на місто та громаду маємо лише  шість одиниць снігоприбиральної техніки. Кожного дня працюємо у посиленому режимі: збір  – о 2:00, виїзд на дороги – о 3:00», – повідомив директор КП «Малин» Микола Стурчак.

Він вважає, що звинувачення на адресу комунальників щодо поганого прибирання міста, «безпідставні». 

«Та техніка, яка є у нас в  наявності, працює на повну потужність,  хоча  і потребує постійного ремонту», – додав Стурчак. 

Прибирати місто від снігу допомагають місцеві підприємства. Зокрема, ТОВ «Юнігран», «Пенізевицький кар’єр», ДП «Малинський лісгосп АПК», ПрАТ «Малинська паперова фабрика-Вайдман», Фабрика банкнотного паперу БМД НБУ, ДНЗ «Малинський ПЛ», ДП «Малинське лісове господарство», ТОВ «Городок Агро», ТОВ «Україна Агро», ТОВ «Гранул плюс» та Малинський лісотехнічний коледж.

Керівництво міста закликає мешканців міста не бути байдужими і долучатись до прибирання своїх вулиць. 

«Допомагайте  очищати територію біля своїх домівок. Коли вся Малинщина, та й взагалі Україна в цілому, потерпає від снігопаду, маємо працювати всі разом. Такі непрості ситуації мають нас об’єднувати», – зазначили у мерії. 

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини