Від ароматів «втрачали свідомість»: як пройшов фестиваль дерунів у Коростені

Тисячі гостей долучились до головного гастрономічного заходу року.

Українські традиції та древлянська самобутність вирувала на тринадцятому Міжнародному фестивалі дерунів, який вчора, 4 вересня, проходив у Коростені.

Фотозвіт святкування опублікував у своєму фейсбуці голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко, який також приєднався до фестивалю.

 «Тисячі коростенців та гостей міста завітали цього року на вже 13-й фестиваль дерунів. Фестиваль – туристичний магніт», – зазначив Федоренко.

З його слів, фестиваль має на меті об’єднати людей навколо ідеї відродження давніх національних звичаїв та шанобливого ставлення до свого краю.

Під час заходу майстер-клас із приготування дерунів проводив міський голова Коростеня Володимир Москаленко. Упродовж дня тривали розваги для дітей та святкова торгівля. А ввечері виступала зіркова гостя – співачка Ірина Федишин.

Читайте також – «Вовчиці» заплачуть від щастя: Олег Винник виступить у Бучі.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини