«Без гостей та у вузькому колі»: фестиваль дерунів у Коростені пройде в особливому форматі

Цього разу захід назвали «Дерунярський благодійний ярмарок»

Завтра, 8 вересня, у Коростені планують провести XIV Міжнародний фестиваль дерунів. Організатори анонсують проведення так званого Дерунярського благодійного ярмарку за участі волонтерських організацій та комунальних закладів міста. Облаштують п’ять точок, на яких будуть чистити, натирати та смажити деруни. Всі кошти з продажів віддадуть на благодійність для військових.

Про це повідомили на Facebook-сторінці «Коростень Інформаційний».

«Напередодні відомого на всю Україну фестивалю, увесь Коростень: від садочків до приватних підприємців чистили, натирали та смажили деруни. І цього року — БЕЗ ВИНЯТКУ: чистимо та натираємо картоплю на деруни! За зрозумілих причин, на жаль, без гостей. Тільки у вузькому колі нашого міста», — йдеться у повідомленні організаторів.

Але на загал вирішили запустити флешмоб з хештегом #дерунидляперемоги, щоб розмістити улюблений рецепт дерунів з фотозвітом.

«Якщо нам не дали змогу зустрітися та обійнятися, тоді ми повинні розповісти усьому світу про найсмачніші коростенські деруни», — закликають організатори.

Минулого року тисячі гостей долучились до головного гастрономічного заходу року. Розважала учасників співачка Ірина Федишин.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини