Вибух у Коростені на Івана Купала: винуватцям загрожує до 7 років тюрми

Щонайменше п’ятеро осіб отримали опіки через вибух у Коростені під час святкування Івана Купала.

У поліції відкрили кримінальну справу через резонансне святкування Івана Купала у Коростені. Винуватцям пожежі, внаслідок якої постраждали відвідувачі, загрожує від трьох до семи років за ґратами.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції Житомирщини.

Нагадаємо, пожежа трапилась близько 23:00 у п’ятницю, 9 липня під час святкування заходу на території відпочинкової зони. Внаслідок вибуху троє місцевих жителів звернулись із опіками у лікарню. Медики призначили їм амбулаторне лікування.

«Водночас 10 липня удень до поліції надійшла інформація з реанімаційного відділення місцевої лікарні про госпіталізацію ще двох чоловіків з місця події. Це 35-ти та 36-річні коростенці, які отримали значні опіки тіла і нині їх переведено до спеціалізованого опікового центру», – йдеться у повідомленні.

За попередніми висновками, пожежа виникла у результаті раптового спалаху бензину (її парів), якою обливали багаття під час піротехнічного шоу.

Зараз триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) ККУ.  Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

Увага! Поліцейські просять також повідомляти їм усю інформацію, яка може допомогти слідству. Зокрема, можна звертатись до Коростенського районного відділу поліції, що на Грушевського, 5 або ж за телефонами 102 або (04142) 9-63-48.

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини