На околицях Радомишля виявили наркоферму: затримали десять осіб

Усі вони жителі Луганщини, віком від 44 до 25 років

Поліцейські Радомишльського відділення Житомирського РУП провели слідчі дії на території колишнього підприємства, нині недіючого, розташованого на околиці міста. У результаті виявлено масштабну ферму по вирощуванню та виготовленню наркотичних засобів.

Про це повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

Наразі чоловіки затримані, а з цеху вилучено близько 300 кг зелених рослин конопель, що проходили термічну обробку, 10 мішків з шишками нарковмісних рослин, кілька сотень ємностей для вирощування, обладнання для підігріву, освітлення і зрошення, автомобіль та інші свідчення протиправної діяльності.

Досудове розслідування проводиться за ч. 2 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене групою осіб) КК України. Встановлюються всі інші обставини та причетні до незаконної діяльності особи.

За подібні протиправні дії чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років  конфіскацією майна.

Читайте також — У Малині затримали мародера. Каже хотів їсти й цигарок.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини