Троє засуджених Коростенської колонії причетні до збуту метадону

Разом зі спільниками чоловіки реалізовували також канабіс і амфетамін. 

Днями поліція Житомирщина викрила двоє членів злочинної групи, які торгували наркотиками. Заборонений бізнес чоловіки разом зі спільниками налагодили у Коростенській виправній колонії.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції Житомирщини. 

Нагадаємо, що у березні правоохоронці затримали угрупування наркодилерів, яке очолювала 29-річна коростенка. Разом зі спільниками жінка продавала щодня по 70 доз методону,  – напівсинтетичний наркотичний лікарський засіб, який заборонений у всіх країнах світу через високу смертність і наркоманію. Вдома у них знайшли товару на пів мільйона гривень.

 Тоді поліцейські затримали учасників групи, які курували процесом на волі. А вже 8 квітня встановили особи засуджених, які безпосередньо продавали незаконний товар на території колонії. 

«Відомо, що до злочину причетні двоє засуджених віком 34-х та 37-ми років, які наразі відбувають покарання у місцях позбавлення волі за вчинення особливо тяжкого злочину та за наркозлочини. Вони отримували від інших учасників пакунки з наркотиками через стіни установи. І розповсюджували їх серед ув’язнених. Клієнти надсилали гроші на банківський рахунок одного з учасників групи, які потім він надсилав організаторці», – йдеться у повідомленні. 

Працівники поліції провели обшуки у приміщенні виправної колонії. Зокрема, у  камерах фігурантів знайшли згортки з метадоном і амфетаміном, а також записи з «чорної» бухгалтерії.

Зараз триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

Якщо вину затриманих доведуть у суді, їм загрожує до 12-ти років тюрми із конфіскацією майна. 

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини