Розтрощив двері та проник всередину: у Малинський ліцей №1 вдерся п’яний чоловік

Інцидент трапився у комендантську годину

У ніч на 11 березня у приміщення Малинського ліцею №1 проник чоловік у нетверезому стані. Усередину він вдерся, розтрощивши дверне скло.

Про цей випадок повідомила Поліція охорони Житомирщини.

«На пульт централізованого у комендантську годину надійшов сигнал «Тривога». Охоронна сигналізація спрацювала у Малинському ліцеї в ніч проти понеділка, 11 березня. На місці наряд виявив розбите скло на металопластикових дверях та сліди крові на них. На місце події викликали додатковий наряд для надійного блокування об’єкта, адже були підозри, що в середині знаходиться стороння особа», — пише поліція охорони.

Згодом поліція справді затримала у школі 25-річного чоловіка. З’ясували, що він розтрощив вхідні двері та вдерся до приміщення навчального закладу. Свої дії пояснити не міг, був у стані алкогольного сп’яніння. Результат на драгер показав 1.88 проміле у крові, що майже у 10 разів перевищує допустиму норму.

У малинській поліції MALYN.MEDIA повідомили, що ситуація трапилася у першому міському ліцеї. Зараз справою займають правоохоронці.

Директорка ліцею Лариса Никитчук також підтвердила нашому виданню, що молодик справді проник у навчальний заклад, яким вона керує. Більше деталей поки не що розголошують, наголошуючи, що поки що у ситуації розбираються правоохоронці.

Читайте також — У Малині конфлікт між чоловіками завершився ножовим пораненням

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини