Розстріл на Коростишівщині: в лікарні померла жінка, яку поранили

Мешканка села Грубське понад добу боролась за життя в реанімації.

Вранці, 9 червня, в лікарні померла 38-річна жінка, в яку напередодні стріляли з мисливської зброї. Нагадаємо, що вчора її разом з чоловіком розстріляли у власному домі у селі Грубське Коростишівської громади. Чоловік помер на місці, а жінку госпіталізували. Медики боролись за її життя, однак поранення виявилось не сумісне із життям. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

У загиблих залишилась 12-річна донька, яка в момент розстрілу також була вдома, але не постраждала. Впродовж дня знайшли ймовірного підозрюваного. Ним виявився 59-річний мешканець Вишневого, що на Київщині.

За інформацією поліції, затриманий був знайомий із загиблим та мав до нього претензії нібито через боргові зобов’язання. У результаті перевірки з’ясувалось, що підозрюваний володів мисливською зброєю. Вдома у нього знайшли зброю різного калібру, набої, порох і дріб. А також записи про 24 тис. дол. боргу. Спецпризначенці штурмували дім і затримали чоловік.

Нині він під вартою. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 115 ККУ (умисне вбивство). Якщо вину доведуть у суді, 59-річному затриманому загрожує до 15 років тюрми.

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини