На Житомирщині арештували майно підприємств із кремлівським та білоруським корінням

Вартість арештованих активів – 30 мільйонів гривень

У Житомирській області за матеріалами СБУ наклали арешт на активи російського та білоруського підприємств видобувної та каменеобробної галузей на суму понад 30 млн грн.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

Кінцевими бенефіціарами обох промислових компаній є представники кремлівських бізнес-структур, які брали участь у фінансуванні повномасштабної агресії рф проти України.

«Використовуючи українські надра, вони заробляли для окупантів мільйонні прибутки на продажу й експорті сировини та готової продукції. Наразі арешт накладено на понад 40 одиниць спецтехніки і тепловозів, а також на цілісний майновий комплекс білоруської компанії», – йдеться у повідомленні.

Наразі вирішують питання щодо передачі заблокованих активів в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини