Малинський суд виніс вирок злодієві, який примудритися двічі обікрасти один будинок

Впродовж десяти днів чоловік двічі пробирався в одне помешкання, аби викрасти техніку та інструменти

Нещодавно Малинський районний суд розглядав справу місцевого мешканця, який в обідню пору кілька разів обчищав помешкання. Тепер за викрадені речі йому винесли вирок – чоловіка позбавлять волі на три роки.

Про це йдеться у рішенні Малинського райсуду.

Перша крадіжка трапилась у серпні 2020 року. Злодій прийшов до будинку, відігнув цвях, витяг шибку, проник у будинок і викрав заточувальний верстат. Вартість викрадено близько 600 грн.

Вдруге чоловік навідався у цей саме помешкання вже 5 вересня. У такий же спосіб проник всередину і викрав DVD-програвач та музичний центр. Цього разу вартість награбованого склала близько 1000 грн. Згодом потерпілі звернулись до поліцейських і ті розшукати злодія.

У суді підсудний визнав свій вчинок і уточнив, що викрадені речі ховав у хліві та вдома. Намагався також виправдати себе тим, що обидва рази був п’яним та обіцяв більше такого не робити.

Суд розглянув справу і призначив йому покарання – обмеження волі на три роки. Він також заплатить державі 2000 грн за процесуальні витрати та має повернути викрадене власнику.

Читайте також – П’яний малинець отримав термін за викрадені з «ЄВИ» парфуми.

Катерина Гончаренко
Катерина Гончаренко
Журналістка, оглядачка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини