Дієві «ліки»: ексчиновниця Новоград-Волинської РДА має відшкодувати до бюджету понад 400 тис. грн

Ці кошти безпідставно перераховані постачальнику шкільного обладнання

За позовом ювенальних прокурорів Новоград-Волинської окружної прокуратури, заявленим поза межами кримінального провадження, судом стягнуто з колишньої посадовиці райдержадміністрації понад 400 тис. грн заподіяної місцевому бюджету майнової шкоди.

Установлено, що посадовою особою, яка на той час виконувала обов’язки голови тендерного комітету відділу Новоград-Волинської райдержадміністрації, допущено неналежне виконання своїх службових обов’язків під час закупівлі обладнання для навчальних кабінетів хімії, біології, географії та іноземної мови. Унаслідок цього постачальнику з бюджету безпідставно перераховано понад 400 тис. грн.

З метою відшкодування заподіяних збитків окружною прокуратурою заявлено позов про примусове стягнення з колишньої посадовиці зазначеної суми, який Новоград-Волинським міськрайонним судом цілком задоволено.

Нагадаємо, 16 листопада, Верховна Рада перейменувала Новоград-Волинський на Звягель.

Також парламент перейменував Новоград-Волинський район Житомирської області на Звягельський район

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини