Біля Ворсівки зупинили автомобіль з повним багажником коноплі

Заборонені 64 кущі належали пасажиру авто

8 жовтня на дорозі поблизу с. Ворсівки Малинської громади патрульні зупинили «жигулі», водій якого порушив Правила дорожнього руху. В автомобілі виявили наркотичні рослини.

Про це повідомила Нацполіція Житомирщини.

«Під час перевірки правоохоронці виявили у багажному відділенні авто зелені рослини, попередньо – коноплі. Як з’ясувалось, зілля належало пасажиру транспортного засобу, 43-річному місцевому жителю. Той визнав, що це нарковмісні рослини, призначені для його особистого споживання», — йдеться у повідомленні.

Вилучені наркотичні рослини

Слідчі вилучили 64 кущі рослин і направили на експертизу. Поліція відкрила кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Якщо його вину доведуть у суді, власнику зілля загрожує від 17 000 до 51 000 грн штрафу. Або ж — два роки виправних робіт чи обмеження волі на термін до 5 років.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини