ОККО та WOG ввели обмеження на продаж пального

Мережі автозаправних комплексів озвучили умови продажу

В Україні через війну з’явився дефіцит пального. Ціни постійно зростають, а на заправках вишиковуються величезні черги. Через це деякі компанії змушені запроваджувати обмеження.

Тепер на ОККО та WOG продаватимуть пальне по визначених «правилах».

У мережі WOG заявили, що продавати зможуть лише 10 літрів бензину в одне авто на добу. Але з умовою.

«З 29.04 вводиться обмеження в 10 л на добу для приватних клієнтів при готівковому розрахунку чи оплаті банківськими картками, і лише за наявності картки лояльності PRIDE. Система PRIDE контролюватиме ліміт автоматично», – йдеться у повідомленні пресслужби.

При цьому для клієнтів скасували обмеження відпуску в каністри. В компанії додали, що такий вимушений крок дозволить забезпечити право першочергової пріоритетної заправки авто захисників, медиків та інших служб критичної інфраструктури.

У мережі ОККО також ввели свої зміни. Відтепер клієнти, які мають картку Fishka, можуть заправлятися пальним PULLS 95 та PULLS Diesel – від 10 л в одне авто.

Клієнти, які не мають картки Fishka, можуть заправити своє авто пальним PULLS 95 та PULLS Diesel – 5 л в одне авто.

Тут також є нюанси.

«Хочемо звернути вашу увагу, що ліміт встановлюється на одну заправку. Наступну заправку можна провести протягом доби, але не раніше ніж через дві години. Що стосується бензину А-95 та ДП, як і раніше, заправляємо даними видами пального критичну інфраструктуру, ЗСУ по паливних картках і талонах. На автогаз – обмежень нема», – йдеться у повідомленні.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини