Очільник Міндовкілля відвідав Малин і знищене лісництво громади

Під час візиту Руслан Стрілець побував також у Любовицькому лісництві, де повністю зруйновані будівля та автопарк

Після масштабних обстрілів Малина зруйнований центр вже став звичним місцем «паломництва»: тут було і керівництво області, і Вакарчук з «Океану Ельзи», регулярно навідуються і телевізійники. А вчора, 11 квітня, побачити на власні очі наслідки «руского міра» приїжджав і очільник Міндовкілля України Руслан Стрілець.

Авіаударом 6 березня пошкоджено малинський храм

«Перед очима досі ці страшні кадри. російські солдати – це справжні орчі племена, які нищать усе на своєму шляху», – написав на своїй сторінці у фейсбуці Руслан Стрілець після візиту у Малин та виклав фото на фоні зруйнованого храму.

У центрі Малина

Він також розповів про шалені збитки, яких завдав ворог Любовицькому лісництву:

«Пошкоджені та знищені основні засоби, знищена та замінована інфраструктура та лісовий фонд. У Любовицькому лісництві ДП «Радомишльське ЛМГ» повністю зруйнована будівля лісництва та автотранспортний парк. У Виступовицькому лісництві Овруцького СЛГ рашисти викрали пальне та вибили вікна».

Та попри це, з його слів, лісівники продовжують виконувати свою роботу – доглядають та створюють українські ліси, ліквідовують загоряння, які виникають від російських снарядів, допомагають українським прикордонникам. Країну з такими людьми не зламати, вважає Руслан Стрілець.

У Міндовкіллі стверджують, що лісова галузь змогла адаптуватися до економічних умов воєнного часу. Завдяки розпочатим торік реформам, сьогодні бачимо зростання економічних показників галузі.

За I квартал 2022 року чистий дохід від реалізації продукції склав 4,5 млрд грн. Це на 423 млн грн більше, ніж в аналогічному періоді 2021 року. Руслан Стрілець разом із головою Державного агентства лісових ресурсів Юрієм Болоховцем та головою Житомирської обласної ради Володимиром Федоренком у рамках програми Президента «Зелена країна» висадили деревні

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини