Дітей в «Сонечко», за допомогою до ЮНІСЕФ, — Малинська міськрада

Актуальні оголошення від Малинської міської ради

До уваги батьків дошкільнят!

Якщо Ви працюєте і Вам немає з ким залишити вдома дитину дошкільного віку, пропонуємо звернутися у Центр розвитку дитини «Сонечко» за телефоном: (068)-17-10-176.

До уваги господарів пошкоджених від обстрілу будинків!

Для фіксації та опису ушкоджень, який здійснюється комісійно представниками виконавчого комітету міської ради, телефонуйте за номером УЖКГ: +38(098)-733-76-60.

Допомога від ЮНІСЕФ — для сімей з дітьми!

ЮНІСЕФ разом із Міністерством соціальної політики України на виконання постанови КМУ від 05.04.2022 №405 впроваджує багатоцільову програму грошової допомоги для незахищених родин із дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки.

Хто може отримати допомогу?

– сім’ї, які мають троє і більше дітей до 18 років, з яких принаймні одна дитина не досягла двох років на момент подачі заявки;

– сім’ї, які мають двоє і більше дітей до 18 років, з яких принаймні одна дитина з інвалідністю.

Для отримання допомоги один з повнолітніх членів сім’ї, яка належить до визначених категорій, подає заявку на отримання допомоги.

З метою коректного заповнення заявки та пришвидшення виплати виконавчий комітет Малинської міської ради надає допомогу у заповненні заявки.

Прийом громадян здійснюватиметься в управлінні праці і соціального захисту населення (площа Соборна 6а) каб.108 з 16.05.2022 щоденно з 9.00 до 16.30, окрім суботи та неділі (з 13.00 до 14.00 – обідня перерва)

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини