Завтра у Малині День жалоби: привезуть тіло загиблого воїна — Богдана Фатуна

Мешканців просять по можливості долучитися до церемонії прощання

На початку тижня, 30 січня, стало відомо про загибель нашого 30-річного земляка, уродженця села Морозівка Малинської МТГ — Богдана Миколайовича Фатуна. Чоловік поліг у боях під Авдіївкою, на Донеччини.

Богдан Фатун

Завтра, 5 лютого, тіло Героя привезуть додому. Об 11:00 від аптеки «Нікон» до центру міста мешканців просять утворити «живий» коридор і віддати шану загиблому.

Мерія пише, що відспівувати його будуть у рідній Морозівці.

Також міський голова Олександр Ситайло своїм розпорядженням проголосив завтрашній день, 5 лютого – Днем жалоби у громаді. На знак скорботи у такі дні просять приспустити державний прапор на будівлях.

Також — заборонено проведення розважально-концертних заходів, звучання розважальної музики у громадських місцях та громадському транспорті.

Як писав MALYN.MEDIA, дружина загиблого, Катерина родом із Любович.  До того, як його забрали у військо, сім’я жила у Києві. Потім Богдан пішов на фронт, а Катерина з 2-річною донькою Міланою повернулася жити до матері…

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини