Ворог вдарив по Житомирщині дроном: влучили у промисловий об’єкт

Влучання сталося під час нічної повітряної тривоги

Уночі, 1 травня російські загарбники випустили по Україні ракети та дрони-камікадзе, на жаль, влучання є у Житомирській області.

Про це близько 11:00 повідомив «24 канал» із посиланням на інформацію Житомирської обласної військової адміністрації. Згодом в пресслужбі ОВА підтвердили інформацію про вибух.

В ОДА сказали, що зранку наприкінці повітряної тривоги відбувся удар безпілотника-камікадзе по одному з промислових об’єктів області. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих. Наразі вся інформація уточнюється.

Повітряна тривога 1 травня в Житомирській області була оголошена о 3:42 і тривала майже три години, до 6:32.

«Близько 02:30 ночі російські окупанти атакували Україну із літаків стратегічної авіації – дев’яти Ту-95 з району Оленєгорськ (Мурманська обл.) та двох Ту-160 із району Каспійського моря. Загалом було випущено 18 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555. Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил Збройних Сил України знищено 15», — повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.


Актуальні Житомирські новини на сайті ukr.net

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини