Війна продовжує забирати життя наших земляків з Малинщини та Коростеня

Загинули 41-річний В’ячеслав Андрійчук з Новоселиці та 25-річний коростенець Іван Коцар

MALYN.MEDIA — наш телеграм канал

Вчора, 20 березня, стало відомо про загибель 41-річного В’ячеслава Андрійчука з Новоселиці. Він пішов із життя під час боїв на Київщині.

Про це повідомив міський голова Олександр Ситайло.

«Малинська громада знову зчорніла з горя. У боях із підступним ворогом на Київщині загинув наш земляк, 41-річний В’ячеслав Андрійчук з Новоселиці. На жаль, громада втратила ще одного зі своїх кращих синів, а Україна – справжнього Героя. Щиро вірю, що кожна смерть від рук агресора буде покараною. А ще є суд Божий! І є ми – ті, хто сумуватимемо і пам’ятатимемо! Вічна і світла пам’ять нашому Герою!» – написав мер.

Сьогодні, 21 березня, стало відомо, що на Чернігівщині загинув 25-річний Іван Коцар з Коростеня.

«Іван Коцар проживав в місті Коростень в Чигирях, був призваний до лав ЗСУ у місто Чернігів, де і підписав контракт на продовження. Коли почалася війна в Україні, Ваня з гідністю пішов захищати нас від лютого ворога. Але на превеликий жаль 15 березня в місті Чернігів його життя обірвалося від попадання ворожого уламку снаряда», – йдеться у повідомленні.

Вічна пам’ять Героям!

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини