Малин попрощався із 26-річним Тарасом Дмитренком. ФОТО

Молодий воїн загинув під Бахмутом

Сьогодні, 16 травня, Малинська громада на колінах зустріла траурний кортеж із тілом земляка, який загинув під Бахмутом, – 26-річним Тарасом Дмитренком.

Про це пише Малинська міська рада.

«День жалоби у Малинській громаді… Живим коридором, з квітами та неймовірним жалем у серцях прощалися жителі Малинщини на Соборній площі із загиблим Захисником — Тарасом Петровичем Дмитренком, 25-річним Героєм (загинув на 26-ому році життя, – ред.), який захищав нашу Україну від ворога та загинув біля Бахмута 8 травня», — йдеться у повідомленні.

Провести Тараса прийшли бойові побратими, керівництво громади, знайомі, друзі…  Поховали його з військовими почестями у рідному селі Забране Луківського старостинського округу.

Тарас Петрович був родом із села Забране нашої громади. Закінчив Луківську школу, опісля навчався у Київському вищому професійному училищі залізничного транспорту. З перших днів повномасштабного вторгнення рашистів став на захист України та її народу. У лютому 2023 року був нагороджений відзнакою Головнокомандувача Збройних сил України — Почесний нагрудний знак «Сталевий хрест». Народжений на День захисника України, він до останнього подиху мужньо обороняв рідну землю від окупантів.

Вічна пам’ять…

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини