Лікар з Малина отримав високу нагороду

З нагоди Дня Незалежності у Житомирі відзначили медпрацівників із різних куточків області

В урочистостях, які відбулися у Домі української культури за підтримки народного депутата Сергія Кузьміних, узяли участь міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко, голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко, перший заступник голови облдержадміністрації Наталія Остапченко, представники медичних закладів області.

Почесні грамоти від Міністерства охорони здоров’я вручив Віктор Ляшко.

Сергій Кузьміних вручив почесні подяки 16 медикам, серед яких – Коваль Степан Миколайович, завідувач терапевтичним відділенням КНП «Малинська міська лікарня» Малинської міської ради.

«Нині медики, як і наші військові, перебувають на передовій – борються з коронавірусною інфекцією, – каже Сергій Кузьміних. – От і з’явилася ідея, щоб напередодні Дня Незалежності привітати медичних працівників зі святом і подякувати їм за самовідданість, за їхню працю і професіоналізм».

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини