В Олевську вантажівка на смерть збила велосипедиста

Поліція встановлює обставини смертельної ДТП в Олевську, під час якої загинув 38-річний велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 10 грудня на вулиці міста. Внаслідок наїзду вантажівкою загинув велосипедист. Правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції Житомирщини.

Попередньо встановили, що близько 6:20 водій автомобіля «Газель», 36-річний житель Олевської громади, рухаючись вул. Промисловою, вчинив наїзд на 38-річного велосипедиста, який рухався у попутному напрямку. У результаті ДТП чоловік загинув на місці події.

Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події.

Водночас правоохоронці закликають учасників дорожнього руху бути максимально обережними під час зміни погодних умов: опади та ожеледиця, туман та сутінки є додатковими факторами ризику потрапляння в ДТП.

Шановні велосипедисти, скутеристи та мотоциклісти! Обов’язково подбайте про захисні шоломи та виділення себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів на одязі або хоча б світлого одягу. Враховуйте погодні умови та стан дорожнього полотна, а з настанням холодної пори року відмовтеся від поїздок двоколісними транспортними засобами – у більшості випадків це ризиковано. Будьте розважливими!

Читайте також – У смертельній ДТП на «Варшавці» постраждало подружжя з Малинщини.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини