На «Варшавці» вантажівка розчавила іномарку: троє постраждалих

Моторошна аварія трапилася неподалік села Сингаїв на Коростенщині

Ця ДТП трапилася вчора, 9 січня, близько 16:00. На 159 кілометрі траси Київ-Ковель-Яготин зіштовхнулися вантажівка та легкова іномарка.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції Житомирщини.

Попередньо, водій автомобіля «Hyunday», 25-річний киянин, рухаючись у напрямку Києва, зіткнувся з автомобілем «MAN» під керуванням 48-річного жителя  Коростеня, який рухався у зустрічному напрямку.

«У результаті ДТП водій та 23-річна пасажирка легковика, жителька м. Києва, отримали травми, їх госпіталізували до лікарні. Ще одній пасажирці іномарки, 23-річній жительці столиці, надали медичну допомогу без госпіталізації», – йдеться у повідомленні поліції.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Читайте також – На Малинщині за рік трапилося більше сотні ДТП: 9 смертельних.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини