25-річний малинець з’їхав у кювет і перекинувся: пасажирка у лікарні

Водій не впорався з керуванням на дорозі Черняхів – Малин – Термахівка

Вчора, 22 лютого, близько 9:50 на автошляху між селами Жабоч та Облітки сталася ДТП. 25-річний водій Chevrolet Aveo не впорався з керуванням і потрапив у кювет. Від удару іномарка перекинулася і травмувалася 70-річна пасажирка.

Про це повідомляє Нацполіція Житомирщини.

«У результаті ДТП травми отримала пасажирка автомобіля, 70-річна малинка. Жінку госпіталізували до місцевої лікарні», – повідомляють у поліції.

Нині правоохоронці встановлюють всі причини та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські звертаються до водіїв із закликом суворо дотримуватися Правил дорожнього руху та заходів безпеки під час кермування. Зважайте на ускладнення дорожніх умов у зв’язку з холодною порою року. Слизьке дорожнє полотно, ранні сутінки, туман і опади – додаткові фактори ризику потрапляння у ДТП, тож будьте уважними та обережними.

Не забувайте користуватися пасками безпеки, а дітей перевозити, використовуючи спеціальні засоби, що дозволять убезпечити їх від травмування у разі дорожніх інцидентів.

Читайте також – На Малинщині за рік трапилося більше сотні ДТП: 9 смертельних.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини