Дитсадок «Ялинка»: бігом по «олімпійському літу»

Біг на 30 м і 20 м стали 16 червня черговими змаганнями за програмою «СПОРТИВНЕ ЛІТО» у Закладі дошкільної освіти №8 «Ялинка» міста Малина, учасниками яких стали 31 вихованець старших та середніх груп.

Літо 2021 рік є особливим, оскільки в Токіо відбудуться Олімпійські ігри. То ж це одночасно і «олімпійське» літо. Випробовують свої сили у спорті і дошкільнята. Діти змагалися на дистанції 30 м (старші групи) та 20 м (середні групи).

Серед «хлопчиків-середнячків» переміг Артем Вовк з результатом 5,4 сек. Друге місце зайняв Владислав Марченко (5,6 сек.), а на третьому – Мирослав Багнюк (5,7 сек.).

У цій віковій групі абсолютно найкращий результат показала Соломія Босенко – 4,4 сек. Вона і стала переможницею змагань серед дівчаток. На другу сходинку п’єдесталу піднялася Єва Костюченко (6,4 сек), яка дуже хотіла бути першою.

Призерами на 30-метровій дистанції у хлопчиків старших груп стали відповідно Даня Сотніченко (7,0 сек. – 1 місце), Женя Стужук (7,2 сек. – 2 місце) та Нікита Гулькевич (7,3 сек – 3 місце).

Кращими серед дівчаток були Марта Біла (7,0 сек.), Дарина Максименко (7,1 сек.) і Надя Матющенко (7,2 сек).

Пройде час і хто зна: можливо, хтось із нинішніх юних спортсменів прославлятиме Малинщину на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Василь Степаненко, інструктор з фізичної культури, Заслужений тренер України

Василь Степаненко
Василь Степаненко
Дослідник історії спорту Малинщини, Заслужений тренер України, президент ГО «Спортивний клуб «Оазис», президент ГО «Житомирська обласна Федерація підводного спорту та підводної діяльності».

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини