Випускник Коростишівської школи склав ЗНО з фізики на 200 балів

До важливих тестів учень готувався впродовж трьох років.

Українські школярі продовжують отримувати свої результати із зовнішнього незалежного оцінювання. Від кількості балів зараз у буквальному сенсі залежить їхнє майбутнє та фах, який будуть освоювати. Однак є й такі, яким хвилюватись точно вже не варто – їм вдалось набрати максимальних 200 балів.

Так, учень Коростишівської школи №1 Філіп Демченко склав ЗНО з фізики на 200 балів. Випускник каже, що серйозно підійшов до підготовки до іспиту. І посилено готувався впродовж останніх трьох років.

Про це повідомляє Суспільне Житомир.

«Для мене це було доволі очікувано. Я готувався доволі довго – близько трьох років. Готувався в школі, в нас тут є хороша вчителька, яка навчала нас фізики. І додатково готувався в Інтернеті», – розповів Філіп Демченко.

Власне така наполегливість і допомогла йому взяти максимальну кількість балів із нелегкого предмету.

Його вчителька Наталія Сахневич зазначає, що її учень завжди приділяв фізиці особливу увагу і називає його самородком школи.

Наталія Сахневич (фото: Суспільне Житомир)

«Це самородок нашої школи. Таких дітей у нас давно не було, які б настільки цікавилися тим предметом, який вони здають. Звичайно, це було очікувано, тому що Філіп показував, що хоче і може цього досягти», – розповіла у коментарі Суспільному вчителька фізики Наталія Сахневич.

Для тих, хто хоче перевірити свої знання із фізики, пропонуємо пройти в онлайн цьогорічні тести ЗНО з фізики.

Філіп Демченко став не єдиним учнем із Житомирщини, який отримав 200 балів із ЗНО. Зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови на 200 балів склала  також випускниця Житомирського ліцею №25 Анна Українець. Ще однією абітурієнткою, яка склала іспит з англійської мови на 200 балів, стала випускниця Житомирського міського ліцею №1 Анастасія Чеверда.

На Житомирщині троє випускників склали ЗНО на 200 балів

Нагадаємо, що додаткова сесія ЗНО запланована на 29 червня-14 липня.

Водночас цьогорічна вступна кампанія розпочнеться 1 липня – і з цього дня вступники зможуть реєструвати персональні електронні кабінети. Детальніше з переліком документів можна ознайомитися тут.

Читайте також – «Люди як конфети»: кумедні перли з творів ЗНО з української.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини